PRODUCTEN

Neoderma


Neoderma komt uit Cyprus. Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent 'nieuwe huid.' Haar exlusieve verzorgingsproducten bestaan uit plantenextracten, algen, actieve kruiden, en het zuurstofopname bevorderende perfluorcarbon (blue blood). Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierlijke extracten en zijn dierproefvrij. 100% natuurlijk, effectief resultaat.

Medex


Medex is een Nederlandse onderneming die is gestart als een farmaceutisch bedrijf. Medex heeft veel expertise op het gebied van ingrediëntenwerking. Medex richt zich op professionele schoonheidsspecialisten en gebruikt natuurlijke componenten geschikt voor de gevoelige huid. Medex producten zijn siliconenvrij, parabeenvrij en dierproefvrij.

Meditopics


Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Meditopics producten zijn hypoallergeen, bevatten, indien mogelijk, geen kleur- en geurstoffen en zijn dierproefvrij.

GladSkin


GladSkin is ontwikkeld door het Nederlandse biotechnologiebedrijf Micreos. Met het actieve ingrediënt Staphefekt™, is het 's werelds enige product dat uitsluitend de veel voorkomende Staphylococcus aureus-bacterie doodt. Deze bacterie is verantwoordelijk voor huidontstekingen zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie.

Engelstilstraat 11
9671 JE Winschoten

Tel. 06 226 18 557

Behandelingen op afspraak

Facebook

Skin Treatments

Special Skin Treatments

Short Treatments

Body Treatments

Acne-behandeling

Elektrisch ontharen

Meta Therapy

Overig

Visagie

Bruidsvisagie

Bruidsarrangement

Fotoshoot

Actueel

Privacy

Producten

Webshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore ea, eos, atque labore odit reiciendis sunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptatem nobis sequi ratione quibusdam, laudantium.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Harum eaque non, illo quas natus mollitia. Sint sunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Error saepe a fugit ea dolore beatae recusandae odio.