ACTUEEL

ANBOS

Vergoedingen zorgverzekeraars 2023

ANBOS heeft de lijst "Vergoedingen huidbehandelingen bij zorgverzekeraars - 2023" opgesteld. Echter, deze lijst mag niet via de website beschikbaar worden gesteld. Voor al mijn cliënten zal ik de lijst via email op aanvraag doen toekomen.

De volgende opvallende veranderingen: er is geen vergoeding (meer) mogelijk voor het elektrisch ontharen en acne-behandelingen in mijn praktijk door Aevitea, Anderzorg, CZ, Menzis, Nationale Nederlanden en OHRA. Wilt u weten welke behandelingen in 2023 door uw zorgverzekeraar worden vergoed, neem s.v.p. contact op met uw zorgverzekeraar.  

mcosmetics.nl

M-Cosmetics prijslijst 2023

Onze prijzen voor het jaar 2023 zijn te vinden op deze website. Tevens is de folder/prijslijst 2023 beschikbaar in de praktijk.

mcosmetics.nl

Dermatude Meta Therapy

Dermatude Meta Therapy is een behandeling voor huidverbetering, huidverjonging, hydratatie en herstel van de huid. Bij de Dermatude huidverbeteringsbehandeling worden met ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Deze gaatjes ziet de huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat nu collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Dermatude Meta Therapy heeft een dubbele werking: het herstelmechanisme van de huid wordt geactiveerd en werkstoffen worden in de huid gebracht. Deze actieve werkstoffen noemen we Subjectables.

M-Cosmetics start Dermatude Meta Therapy met een kuur van 4 wekelijkse behandelingen. Gedurende deze 4 behandelingen treedt een aanzienlijke huidverbetering op. Vervolgens wordt er 1 keer per 2 weken behandeld. Als het gewenste resultaat is bereikt, kunt u periodiek een behandeling ondergaan om het gewenste resultaat te behouden. 

mcosmetics.nl

COVID-19 protocol en aangepaste werkwijze

Vanaf 11 mei 2020 werkt M-Cosmetics volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten. Omdat we tussen de behandelingen onze praktijkruimte grondig desinfecteren, moeten we meer tijd nemen voor elke behandeling. Vanwege de aangepaste werkwijze en aangescherpte hygiënemaatregelen hebben we een kleine toeslag verwerkt in al onze behandelprijzen. Dit geldt ook voor onze visagieprijzen.

Engelstilstraat 11
9671 JE Winschoten

Tel. 06 226 18 557

Behandelingen op afspraak

Facebook

Skin Treatments

Special Skin Treatments

Short Treatments

Body Treatments

Acne-behandeling

Elektrisch ontharen

Meta Therapy

Overig

Visagie

Bruidsvisagie

Bruidsarrangement

Fotoshoot

Actueel

Privacy

Producten

Webshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Dolore ea, eos, atque labore odit reiciendis sunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptatem nobis sequi ratione quibusdam, laudantium.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Harum eaque non, illo quas natus mollitia. Sint sunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Error saepe a fugit ea dolore beatae recusandae odio.